2023. május 14., vasárnap

(mini helyzetjelentés)

 - írtam a regénykéhez fogalmamsincshányhónap után újra, szóval küldjétek az Erőt meg az öleléseket :$

(- nemkért jótanács az élethez csak most, csak nektek, csak tőlem: ha valakiről az első találkozáskor és/vagy az első fotó láttán az a benyomásotok támad akár csak egy villanásnyi másodperctöredékre is, hogy basszus, ez pszichopata, akkor... valószínűleg igazatok lesz. x nap, x hét, x év után, de igazatok lesz. ^^")

9 megjegyzés:

  1. Szia, Drága! Örülök, hogy újra írsz, tűkön ülve várom, hogy olvashassam a következő fejezetet! A pszichopata ellenben megijeszt, vigyázz magadra!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, igyekszem. ♥ *nagyölelés* Az emlegetett pszichopata fizikailag szerencsére nem tud bántani, csak... hát, egy kis emlékeztető és életre szóló lecke nekem is, ezért írtam ki ide. ^^"

      Törlés
  2. Ki a pszihopata??? Hogy ismersz eyg pszichopatát??? Vigyázz magadra!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hosszú történet, privát üzenetben szívesen mesélek róla (tényleg tanulságos eset ^^"), ha érdekel és rám írsz, de itt nyilvánosan nem szeretnék, bocsi. fizikailag tényleg nem tud ártani nekem, igazából csak arról van szó, hogy ha valakiről az az első benyomásod, hogy "basszus, ezzel valami nem oké", akkor onnantól állandó lankadatlan éberség. én beleestem abba a hibába, hogy elhitettem magammal, hogy csak kedves-cuki zakkantság+az enyéimhez hasonló traumák azok az intő jelek, amiktől ha nem is sikítva kellett volna menekülnöm, de magamhoz nem közel engedve, a helyén kezelni az illetőt.

      Törlés
  3. Szia! Ma reggel azzal a gondolattal ébredtem, hogy milyen régen olvastam utoljára minőségi Wolfstart, és milyen régen jártam már utoljára itt, a Mancsnyomokon. Mondanom sem kell, azonnal felkerestem az oldalt, és mivel nem fűztem reményeket új történetekhez, őszintén megörültem, mikor láttam, hogy újra írsz! Méghozzá változatlanul remek minőségben! Ígérem, hogy a következő napokban véleményezem a két új drabble-t, továbbá igyekezni fogok aktívabb lenni az oldalon. :3 Addig is írj, alkoss szorgosan! És vigyázz magadra! Emlékszem még, hogy még itt, az oldaladon is meggyűlt a bajod több névtelen hozzászólóval, egy bizonyos Lillával és Remie-vel, most pedig említed ezt a pszichopatát. Sokkal jobbat érdemelnél!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs mentségem, szörnyensajnálom, eskü, úgy emlékeztem, hogy válaszoltam neked, de a jelek szerint csak akartam, nagyonbocsi, szét vagyok esve. :( Köszönöm, hogy benéztél újra, és igyekszem hozni valami (minél több :$) olyan bigyót a jövőben, ami miatt megéri majd gyakrabban is látogatni a blogot. :$ Addig is köszönöm. :)

      Törlés
    2. update: erre szándékosan nem reagáltam, mert nem szeretném tovább firtatni a témát, de tisztázzuk: Remie-vel azóta rendeztük magunk között a félreértésekből fakadó problémákat, szóval őt húzd le szépen arról a listáról, ahova - ezt csak a biztosamituti rend kedvéért tegyük hozzá - még a legrosszabb napokon sem tartozott. :)

      Törlés
  4. Szia! Jól vagy? Megszabadultál a pszicopatától?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hullafáradtan igyekszem valamiféle rendszert pakolni a napjaimba, de nem igazán akar sikerülni egyelőre. :( (A pszichopata megvan még, bár már eljutottunk arra a szintre, hogy szabályosan hányingerem van attól is, ha csak eszembe jut, szóval valszeg közeleg az a pont, mikor elküldöm szépkedvesen a fenébe. ^^") Köszönöm az érdeklődést. ♥

      Törlés