2021. augusztus 28., szombat

Gondoltam egy nagyot...

... és az van, hogy 

a.) van nekem néhány pici gyerekvers és mesepróbálkozásom, és mivel ezek olyan dolgok, amik nem igényelnek sok-sok percet, vagyis a napi semmittevéseim közepette tudnék ilyesmit firkálgatni/gyakorolni, fel fogom őket ide tenni, hátha az ad némi motivációt. :$ akit nagyon elijeszt, annak bocsi, egyértelmű lesz majd, hogy mi nem fic, el fogjátok tudni kerülni + tényleg alig pár darabka van egyelőre. természetesen maradunk R/S fanfic-kuckó, annyira, hogy 

b.) pötyögök egy regényke hosszúságú R/S valamit. igazából a Harry-születéses bigyó folytatása -- avagy igen, tökéletes érzékem van hozzá, hogy a legkevésbé kedvelt (itt is hatalmas köszönet annak a két tündérnek, aki írt nekem visszajelzést ♥♥) történeteimmel foglalkozzak, bár a megnyitásszám amúgy meglepően magas - de gondolom, többek között a saját szereplő miatt sem tetszett sokatoknak az a bigyusz. na most a regénykével az a helyzet, hogy igazából ennek a bizonyos sajátszereplőmnek a történetét szeretném elmesélni, R/S keretekbe ágyazva, nyilván. valamivel a felénél túl járhatok most, lassan lehet, hogy elkezdem megmutatni -- lényeg az, hogy a közeljövőben gyerekversekre meg háborús-szenvedős folytatásos R/S ficre lehet számítani, rövidkéket egy darabig nem tervezek pötyögni. ((aztán lehet, hogy elvisz a covid, mielőtt bármivel bármire jutnék... ^^")) 

jahm, és látom ám a statisztikát, látom, hogy egész sokan meg szoktatok itt fordulni -- nem harapok, se a rosszra, se a jóra, meg tényleg jó lenne, ha nem úgy tűnne, hogy magamban beszélek, szóval aki erre jár, küldhetne nekem egy nagyölelést vagy Nagron gifet vagy egy hús-vér Siriust (Regulust is elfogadok), mert kicsit kezdek már megzakkanni a másfél éve tartó karanténban (avagy igen, vagyunk páran, akiknek az oltás is kockázatos, és csak a teljes elszigeteltség marad), és tényleg nagyon jól tudna most esni minden nem-vagy-egyedül gesztus. :$ 

2 megjegyzés:

  1. Az van, hogy szerintem nagyon sokan szeretjük, ha nagyot gondolsz, szóval várjuk a nem fanfic alkotásokat is. ❤️ Kicsit enyhíti majd legalább a háborús R/S történet traumáit, mint amikor horrorfilm után nézel egy esti mesét, hogy ki merj menni egyedül a konyhába a sötétben *megtörtént eset. nem bírom a horrort.* A Covidnak Gandalf szavaival üzennék: You have no power here!
    Neked pedig a svédekével: Ta hand om dig. ^°^ (fordítót használni ér)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm ♥ A horror-mese kombóról majd csacsogok levélkében (hát, majd, most megint ülni is alig tudok, olyan vacak a gyomrom-szívem), Gandalf szavait külön köszönöm (:D), és szégyen-gyalázat, de kellett a fordító. :D (az "om dig"-et kiokoskodtam, hogy elöljárószó + te lesz, a handet betippeltem kreatívan kéznek, vagyis a ta lesz az ige, felszólítómódban, de nem sikerült összeraknom, ejnye nekem. :D)

      Törlés