2017. május 27., szombat

Egyszer, nyáron



Nyár, tengerpart, víziszörny, sáskanász. Komolytalan-komoly kis rögtönzés, aminek a kiinduló ötlete az lett volna, hogy bebizonyítsam, hogy Sirius mennyire nem csajozógép, és mennyire menthetetlenül homoszexuális -- de csak a szokásosat bizonyítottam be végül, vagyis azt, hogy Sirius mennyire menthetetlenül Remus-szexuális. :D

(A Remus exeire történő 2xfélmondatos utaláshoz kellene egy kisregényke, amit még nem írtam meg, de... hát, a következő pár évben talán majd megírom. Lényeg, hogy az én fejemben volt Remusnak Sirius előtt egy barátnője, első csók, egyebek vele történtek, és volt egy fiú is [ő tanította meg úszni], akivel szintén kísérletezett ezt-azt-amazt. Majd egyszer megírom. Majd.)




Ventilátor kavarja a hőséget, nehéz, sűrű massza, megrekedt benne a kabócák dala, az a hajtincs órák óta Remus homlokának tapad, és Sirius órák óta rácsodálkozik. Fahéj-szín.

Leszédül egy szúnyog.

– Beléd vagyok zzzzzúgva.

– Részeg vagy.

– Megrészegít a szerelem.

Izzadságcsepp a nyelv hegyén, Remus-íz. (Megrészegít.) Ölelés. Addig csókolja, míg kivirágzik a nyakán egy újabb 'szeretlek'-rózsa.

Remus a legszerelmesebb mosolyával kesereg:

– Egy négyzetcenti ép bőrfelület sincs már rajtam.

– És ím, beteljesedett Ágas jóslata.

– Mi?

Sirius elfelejti, mi, mert Remus nevet. Minden pillanat varázslat, mikor Remus nevet, és Sirius a világ leghatalmasabb mágusának érzi magát, valahányszor sikerül belőle elővarázsolnia ilyen édes hangokat.

– Miért nézel így?

– Tudod te azt.

Remus belerejti a vigyorát a párnába. Elhozta a kispárnáját a szállodába. Kutyusos.

– Szóval, mit mondott Ágas?

– Mi?

– Valami jóslatról akartál beszélni – néz fel újra, mert látnia kell, ahogy a mámoros tekintet mögött kattognak Sirius agyában a fogaskerekek, és mert ha hinni nem is hiszi, de tudni tudja, hogy nem az alkoholtól, hanem az ő mosolyától olyan nehezek.

– Jah. Az. Elsőben. Nem emlékszel? Azt mondta, annyit olvasol, hogy egyszer majd könyvvé változol. Ez itt – indul felfedezőútra Sirius ujja, csóknyomot, majd sebhelyeket végigtapintva – azt írja, enyém vagy, itt azt, hogy erős, itt azt, hogy egy hős... Ez pedig – rajzolja körbe a Remus combtövében rejtőző aprócska, szív alakú anyajegyet – a legkedvencebb titkom az apróbetűk között… – Csókot lehel rá, mielőtt ráhajtja a fejét Remus hasára, Remus betakarózik a hajába. Felhőtakaróba bújnak a holdsebek. Ilyenkor nincsenek.

Az ablak nyitva. Akác és frissen nyírt fű szaga.

– Menjünk le a partra.

– Víziszörny! – Sirius hátra vágja magát, táncol a holdfény az ádámcsutkáján, hullámzik a mellkasa, ahogy nevet. Remus gyönyörűnek találja a benne dübörgő életet.


*


Siriusnak muszáj volt levennie a napszemüveget. Nem mintha a napernyő árnyékában hűsölve, egy csipet mágiával felturbózott limonádét szürcsölve eddig bármi szüksége lett volna rá – de ha egyszer jól áll... Mégis levette, mert van pár ritka, értékes és kivételes pillanat az életben, mikor fontosabb az elé táruló látvány akadálytalansága, mint a rá szegeződő irigy vagy ábrándos tekintetek: Remus, a habokból kiemelkedve, a térdig érő vízben úgy csetlett-botlott felé, mint a tenger legtisztább könnycseppének és igazgyöngyének nászából született angyal, aki először próbálgatja a földi lépéseket. Fahéjszínű volt a haja, fülledt hajnalokba nyúló szeretkezések árnyalata, a fehér póló nedvesen tapadt a mellkasára, mellbimbók szemérmes pírja, bordák törékeny kalitkája... Sirius fürdőlepedővel a kezében futott felé megbabonázva, forró homokba süppedt a lába. Szitkozódva, szaporán kapkodta.

Remus megtorpant. Elcsitult a szellő, elcsendesedtek a hullámok, a part nyüzsgő zsivaja ámulva elhallgatott: Sirius, mint egy ifjú tengeristen megelevenedett márványszobra suhant, szinte repült felé, selyemragyogással szikrázott bőrén a folyékony napfény, hanyag kontyba fogott hajából egy elszabadult tincset az arcába fújt a szél... ami a jelek szerint talán mégsem csitult el annyira. Sirius lelassított a vízbe érve, felszisszent, ahogy a hűvös hullámok sóhajtva körülfonták a bokáját, hogy magukhoz húzzák, aztán nekiállt, hogy elegánsan, szálanként szedegesse ki a szájából a haját.

– Meggondoltad magad? Segítek, gyere! – ragadta meg Remus ösztönösen a kezét, majd észbe kapva a karját, könyökét, úgy vonszolta a hullámzó kékség felé. Mikor először sétáltak le a partra, mikor Sirius először látta meg a tengert, Remus akkor tudta, hogy vonzza őt a végtelen szabadság pontja, ahol az ég és a víz kékje összeér.

De Sirius makacsul megrázta a fejét:

– Nem azért jöttem, csak... Mindenki téged néz – intett széles mozdulattal a mindenki felé, Remust bolyhos, mosolygó tengericsillagos bábba bugyolálva.

Engem? – Remusnak nem kellett körbepillantania, hogy tudja, Siriust nézi a mindenki.

(Senki nem nézte őket.)

– Olyan vagy, hogy... – bólogatott nagy komolyan Sirius – ha látna most az a mugli festő, tuti téged festene meg a kagylós csaj helyett.

Remus felnevetett. Úgy nevetett, hogy kicsordult a könnye, vízcseppekkel keveredve, sisteregve hullott Sirius felhevült bőrére. Sirius hajlani kezdett afelé, hogy talán mégis jól jönne a hűvös víz, mielőtt közszemérmet sért...

– Ütődött – mondta végül Remus, és úgy is lett: Siriust (aki épp vészesen hajlott felé) a következő pillanatban fejen találta egy véletlenül arra kanyarodó strandlabda.

– Bocsi – jött a hang abból az irányból, amerre Remus a felfújható, szivárványos gumigömböt már vissza is dobta.

Sirius gyilkos Tapmancs-morgással fordult hátra.

Két lány mosolygott ártatlanul rájuk.

– Beszálltok?

– Persze!

– Nem.

– Ne csináld már – nézett Remus nagyon szépen.

Sirius fintorogva tipegett beljebb a jéghideg vízben.

A játékot Tapmancs borzasztóan élvezte volna. Sirius nem.

A szőke lánynak piros volt a körme, és leláncolt madárként verdesett a copfja, ahogy minden egyes passzkor felszökkent a magasba. Siriust a háromból egy labda sem izgatta. Annál inkább zavarta a másik kislány – olyan kicsi, a vízből alig látszott ki, de fehér volt a bőre és fekete a rövidre nyírt haja, és Siriusnak nagyon nem tetszett a Remusnak ajándékozott mosolya.

Arcába fröccsentek a gumiszagú vízcseppek, ahogy teljes erőből bokszolt a labdába. Ússzon csak utána a lányka.

– Rossz vagy – dorgálta meg Remus.

Sirius elvigyorodott. Átváltozni ugyan nem tudott, de eszébe jutott valami más, valami, ami még annál is jobb...

– A barátod már meg is unta – nyafogta a copfos.

– Tapmancs? Sirius! – Mielőtt Remus igazán aggódni kezdhetett volna, simogató áramlást érzett a combján, és megszólalt a háta mögött tekergő, éjfekete hínár:

– Ő már nincs itt. Én a Víziszörny vagyok.

Remus megdermedt. Aztán szeretett volna egyszerűen csak elsüllyedni az iszapban, ahogy az időközben megkerült labda repült felé – a Víziszörny neveletlen csápjai pedig lassan becsúsztak a combjai közé...


*


A tenger ragyog.

– Mintha a vízbe zuhantak volna a csillagok.

– Hozok neked egyet. Egy nagyot.

Sirius a ruháit menet közben ledobálva gázol a dagályba, Remus riadt izgalommal rohan utána. A holdfény előtt nincs mit takargatnia.

Sóillatú nyáréjszaka.

– Ne menj mélyebbre! – karolja át hátulról Sirius mellkasát.

Csókba olvadó libabőr. Mámorító hatalom, hogy ez a tökéletes testben tomboló zabolátlan lélek az ő satnya karjai közt milyen engedelmes.

– Féltékeny voltál délután.

– Víziszörny voltam délután – fordul felé Sirius.

Hullámfodrok.

– Féltékeny voltál azokra a lányokra.

– Féltettelek.

– Nem tűntek veszélyesnek.

– A sáskafiúk is ezt hiszik. – Sirius mindkét keze Remus derekán.

– A kicsodák?

– Jól hallottad. Aztán a nagy romantikázás közepén a sáskalány leharapja a fejüket.

– Ezt ki mondta?

– Evans.

Lágy ütemre ringatózva simulnak össze. A hullámokban zúgó sellődal ritmusa összeölelkező testüket hol egymásnak löki, hol megpróbálja szétválasztani.

– Lily sok mindent mondott régen, mikor még le akarta koptatni Ágast.

– Az esküvőn mondta.

– Hát... – Remus megrántja a vállát. Szeplőtánc. – Tisztázta az erőviszonyokat. – A tenyere lesiklik Sirius fenekére, selymes a bőr, a hús kemény, és Remus tisztázza az erőviszonyokat. Sirius meginog.

– Basszus, ne hagyd abba...

Remus abbahagyja.

– Azért nem akarod, hogy megtanítsalak úszni, mert tőle tanultam, ugye?

Sirius naivan azt hiszi, csókokért cserébe Remus nyaka megőrzi a benne elvesző sóhajok titkait.

– Nézz rám. Sirius. Nézz ide. – Mohón tekerednek a tömött, fekete tincsek Remus csuklója köré. Sorsbilincs. – Figyelsz? Akkor most tisztázzuk szépen. Lehet, hogy vannak dolgok, amiket nem veled éltem át először, de...

– Önző vagyok?

– Nem ezt akartam mondani. – Kiszabadítja a kezét, megkeresi Sirius ujjait. – Bármi is volt velük, veled teljesen más. Különleges.

– Zavar, hogy nem én voltam az első – dünnyög Sirius. Nem kéne ezt, nem itt, nem most, de ehhez már túl sokat ivott. – Első és utolsó, mint te nekem.

Remus megijed. Meglöki egy hullám, fázni kezd.

– Ne mondj ilyeneket.

– Mert?

– Mert nem tudhatod, mi lesz.

– Ezt tudom. Nem azért vagyok veled, mert valakivel lenni akarok, és te voltál a legjobb választás. Azért vagyok veled, mert veled akarok lenni. Csak veled.

Sirius ölelése erős és meleg. Azt üzeni, soha nem eresztelek.

– Ezzel csak megijesztesz – súgja Remus, és Sirius tekintetétől menekülve tanulmányozni kezdi az állán serkenő borostakezdeményeket. Karcolnak. – Szeretném, ha lenne majd valaki más, ha lenne majd egy b-terved, ha én esetleg, tudod, már nem leszek...

Megrándulnak Sirius ujjai.

– Hol leszel? Nem rázol le, megyek veled.

Remus nem akarja elviccelni. Túl jó most őszintén beszélni. Könnyűek a szavak, és könnyű a tengerben a teste terhe is. Azért reméli, hogy Sirius ebből a beszélgetésből holnap délben már nem sokra emlékszik.

– Úgy értem, ha történne velem valami.

– Nem hagyom.

– Nem csak a háború. De ha... ha egyszer a farkas...

– Ott leszek. Nem hagyom.

– A halált még te sem győzheted le.

– Honnan tudod? Még soha nem mert kiállni ellenem.

Szeretkezz velem.

Csók.

Érintés.

Örvény.

(Szoríts magadhoz, míg a tengerbe fúl a hold.)

16 megjegyzés:

  1. Ne haragudj, de szerintem ez nagyon rossz. Nem tetszett. Ne haragudj. :-(

    VálaszTörlés
  2. A Merengős feltöltést érdemes lenne megfontolnod. Nem véletlenül ajánlották. A Merengőn kaphatsz visszajelzést, mely segít a fejlődésben. Ne haragudj, de ez kikívánkozott. :-(

    VálaszTörlés
  3. Még valami: Remie-től sokat tanulhatsz arról, hogyan kell Wolfstart írni. :-)

    VálaszTörlés
  4. Válaszolok most ezekre, de ha eszedbe jut még valami, ne fogd vissza magad. :D

    Semmi baj, egyáltalán nem haragszom - tudom, hogy a többségnek nem tetszik, amit és ahogy írok, de van pár emberke, akik szeretik, és szívesen olvassák. :)

    Sajnos a Merengőn sem kaptam építő jellegű kritikákat - gondolom (öhm, nem, nem gondolom -- látom. tudod, szerepel a blog statisztikájában.), onnan érkeztél ide, szóval láthattad az ottani hozzászólásokat a feltöltött történeteimnél.

    Remie az egyik legtehetségesebb fanficíró, imádom a történeteit, többször olvastam már mindet, szóval abszolút tisztában vagyok vele, hogy csodálatos amiket, és ahogyan ír. De az ő. Ez meg itt én vagyok. Soha, senki nem fog tudni úgy írni és gondolkodni, mint ő - ahogy úgy sem, mint én. Vagy mint te. :)

    VálaszTörlés
  5. Kedves Névtelen,

    be kell hogy valljam, egyáltalán nem értek egyet a véleményeddel, és nem az elfogultság beszél belőlem. Íróként és olvasóként egyaránt mondom, hogy a kritikád már-már rosszindulatúan lehúzóra sikeredett.

    Tudom, milyen az építő kritika, és ez nagyon nem az. A nemtetszést is ki lehet fejezni úgy, hogy abból az író tanuljon, de ahhoz semmiképp sem ilyen (bocsáss meg a kifejezésért) közönséges fogalmazásmód kell. Ha szó szerinti idézésekkel, kifejtősen, javítási javaslatokkal megspékelve írsz véleményt, az tud építeni. Ez, a te írásod rombol.

    Egyébként is, nincs rá garancia, hogy a Merin több olvasóra találnak a történetek. A wolfstar magyar körökben nem annyira neves ship, de a népszerű párosokkal való alkotás sem jelenti azt, hogy kapásból több visszajelzést kapnak majd. Egyébként, ha nagyon beleásod magad a fanficek keresésébe, és ellátogatsz pár g-portal oldara, találsz ott olyan történeteket, amik abszolúte nem olvasóközönség elé valók, és az érzékenyebb rajongókat könnyekre fakasztják a hibáikkal és kidolgozatlanságukkal (saját tapasztalat és kutatás eredménye).

    Legalább azt írtad volna le, mi nem tetszik Maera történeteiben! Az, ahogyan látja a fiúkat és a kapcsolatukat? Hogy első hallásra hozzájuk nem illő helyzetekbe helyezi őket? PWP érzésed van olvasás közben? Vagy azt várod el, hogy úgy írjon, mint Remie (akinek történeteit szintén olvastam)? Nézd, mindenkinek megvan a saját egyéni stílusa, és ízlések és pofonok kérdése, kinek mi tetszik. Szerintem az itteni művek bőven megütik a canon színvonalát. Az pedig igaz, hogy mindig van hová fejlődni, de Maera (szerény véleményem szerint) elérte azt a szintet, ahová a legtöbb fiatal író jutni akar.

    Pár szó a végére Maerának: egy pillanatra se szegje kedved a negatív kritika. Én, és szerintem még sok más olvasó, melletted állunk, és támogatunk a végsőkig, a very end-ig ;)

    Üdv,
    Detti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia-szia, villámgyors leszek, mert rengeteget kell tanulnom: először is köszi-köszi mindent ♥♥♥, másodszor: ez egy hónapok (tavaly december ^^") óta húzódó történet, az utóbbi időben nyugi volt, de most, hogy újra felbukkantam pár kritika erejéig a merengőn, újból eszébe jutottam a drágának. igazából szórakoztat, komolyan, örülök, hogy ennyit foglalkozik velem - a hasonlítgatás meg külön poén, Remie-vel közösen szoktunk nevetni rajta. :D [igazából terveztem is törölni ezeket a hozzászólásokat, csak szeretem megvárni, van-e még bármi mondanivalója az illetőnek, nehogy benne rekedjen valami :D -- nem azért, mert zavar a negatív kritika, hanem mert tudom, ki(k) írogat(nak), és nem való ide a hülyeségük.] köszönöm. ♥

      Törlés
  6. Szia! Bocs, hogy közbeszólok, de szerintem sem ártana visszatérned a Merire. Így a blogodra sem találnak rá az olvasók, ez látszik a követők számából. Üdv: Dora.

    VálaszTörlés
  7. Na jó, ez már nekem fáj... Maera Merengős oldalán van egy link, ami elvezet a bloghoz. Hiperhivatkozás. Egy kattintás, és itt van a drága olvasó, vágjátok? Amúgy meg szálljatok már le erről az oldalról, a történetek nívóját tiporjátok el a hülyeségeitekkel.

    Detti

    VálaszTörlés
  8. De ha nem látják, hogy még aktív író, kevesen kattintanak a profiljára. Szerintem a volt olvasói többsége azt sem tudja, hogy ír még. Az újakról nem is beszélve. Nem megoldás, hogy megsértődik és elvonul a világtól. A merengős jelenlét fellendítené a blogot, ez biztos. Dora

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aki R/S-t szeretne tőlem olvasni, az valószínűleg már rátalált erre a kuckóra, a nem-slash, évek óta nem frissült történetem folytatását pedig tervezem majd a Merengőn is megosztani, hogy eljusson a frissítés híre mindenkihez, aki még kíváncsi rá. :)

      Törlés
  9. [közérdekű: azokat a hozzászólásokat, amik nem kapcsolódnak a strandoló Remusékhoz, ezentúl automatikusan törlöm innen]

    VálaszTörlés
  10. Szia! ^^

    Ez is egy olyan történetke, amihez soha nem fogok tudni értelmesen hozzászólni, de azért próbálkozom, mert nagyon megérdemel minden dicsérő szót. ♥

    Az elején és a végén egy kicsit más a stílus, gondolom, a sok-sok rövid mondat miatt érzem így - és gondolom, emiatt akartad szétbontani a történetet. Szerintem jó így, egyáltalán nem zavaró: a tőmondatok éppúgy hangulatot teremtenek, mint a folytatásban a kifejtett gondolatok, a vége keretet ad, és hidd el, megvan az összhang a részek között, kerek egészet alkotnak. (Figyelmeztettelek, hogy ne várj értelmes kinyilatkozást tőlem. ^^''' Remélem, azért nagyjából világos, mire akarok kilyukadni. :-$)

    A legkedvencebb mozzanataim:
    - "Addig csókolja, míg kivirágzik a nyakán egy újabb 'szeretlek'-rózsa." -- csodagyönyörű. ♥
    - Sirius könyves okfejtése, élen a szívalakú anyajeggyel, ami "a legkedvencebb titkom az apróbetűk között" -- *sóhaj* ♥
    - "Remus, a habokból kiemelkedve, a térdig érő vízben úgy csetlett-botlott felé, mint a tenger legtisztább könnycseppének és igazgyöngyének nászából született angyal, aki először próbálgatja a földi lépéseket" -- *még egy sóhaj*
    - "Sirius, mint egy ifjú tengeristen megelevenedett márványszobra suhant, szinte repült felé, selyemragyogással szikrázott bőrén a folyékony napfény, hanyag kontyba fogott hajából egy elszabadult tincset az arcába fújt a szél" -- *egy újabb sóhaj*
    - Remus kispárnája, a tengericsillagos fürdőlepedő, a Víziszörny, a "Sorsbilincs.", a fiúk összes párbeszéde és az utolsó mondat, valamint az exekre való utalások (ahjjj, hisztis nyűgösen követelem a kisregénykét róluk. akaromakarom. léééccciiii.)

    Ide még azt akartam elcsacsogni, hogy Címtelenke-Lorasom ugyanolyan féltékeny Renly első csókjára, mint Sirius. ^^ (tökjó lenne, ha nem csak dumálnék erről a kisregénykéről, hanem méltóztatnék megírni. XD)

    Köszönet a szösszenetért, köszönet Sirius becsületének megmentéséért (ehhem ^^''' :-D), és azért is, amiért jóformán ugyanúgy látod ezt a két képzeletfiút, ahogyan én. ♥

    Puszi-puszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És itt is köszönök mindent. *nagyölelés*

      Igazából a stílusok közti különbség szándékos volt, inkább azért akartam volna különvenni a közepét, mert ennél részletesebben itt már nem tudtam belemenni a dolgokba (akkor már tényleg túl nagy lett volna a kontraszt), viszont önmagában a tenger, a tengerpart is bővebb leírást érdemelt volna + szegény lányoknak is szívesen adtam volna még pár mondatot a szájába, hogy egyértelműen kiderüljön, teljesen normális és kedves és ártalmatlan leányzók, akiket egyedül Sirius lát ennyire ellenségesen gyanúsnak. XD

      (A tengerből kibotorkáló Remuson, és a tenger felé bukdácsoló Siriuson én azóta is indokolatlanul nagyon vihogok magamban -- mármint, oké, Remust talán még lehet úgy elképzelni, ahogy Sirius látja őt [öhm, nem. az én fejemben Remus konkrétan majdnem orra esik, a vizes, kinyúlt fehér póló pedig irtó édes-viccesen áll rajta :D], de képzeld csak el Siriust, ahogy szaporán szedi a lábát a homokban, mert „azt a *cenzúra* de forró ez a szar”, a haja az arcában, alig lát valamit, aztán beér a vízbe, és „azt a *cenzúra* de hideg ez a szar”. XD)

      ((A Remus exei-kisregénykét össze kéne csapni egy novellába. Vagy, már azon is gondolkodtam, hogy meg kéne próbálni esetleg naplóformában, hátha úgy könnyebben menne. Nem tudom. Mindenesetre ne várd. :$))

      Nem fogom tudni normálisan elmondani, amit akarok, de: szóvalhogy Siriusom féltékenységében nekem tényleg az a szomorú, hogy ő (az én fejemben) pontosan tudja, hogy Remuson kívül soha senkihez nem tudna, és nem is akarna ilyen közel kerülni (Siriusom Remus-szexuális, igen, ez ismételten bebizonyosodott), és bár Loraséknál is ugyanaz a helyzet, Loras féltékenységébe én inkább duzzogást tudok beleképzelni szomorúság helyett. Öhm, nem tudom, ez így mennyire volt értelmes. :$

      Köszi-köszi mindent, puszi! ♥

      Törlés
  11. Kukucs!

    Az a baj, hogy még mindig nem tudok - és szerintem már nem is fogok tudni - értelmes véleményt írni. Imádom ezt a párost, és úgy örülök, hogy megint olvashattam róluk általad. :) Sirius imádnivaló a kis (nagy) féltékenységével, és ezt a kis hibáját rögtön ellensúlyozza azzal, amit utána mondd, hogy szembe szállna bármivel/bárkivel Remusért. Azért ez alapjáraton is olyan szép gondolat, hát még a te megfogalmazásodban. Meg úgy az egész történet cukiság volt - semmi esetre sem tömény cukiság, pont a megfelelő mennyiségben volt cuki. (Ennyi cukit egy mondatban :D ) Köszönöm szépen, hogy olvashattam, és hogy alkotsz még velük, mert szükség van rájuk. <3

    Puszika

    Andi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. *nyakadba ugrik* *megölelget*

      Annyira örülök, hogy itt vagy! ♥ (lassan de biztosan érkezik majd egy levélke is tőlem, mert végre túl vagyok a sulis idegbajon, szóval készülj-rettegj, mert zaklatni foglak :D)

      Biztos mondtam már, de muszáj megint: elmondhatatlanul tudok örülni minden, karakterekkel kapcsolatos pozitív visszajelzésnek – de a Siriusszal kapcsolatosaknak a leginkább. Őt már tényleg annyira sajátomnak érzem, hogy képtelen vagyok egyedül eldönteni (és észrevenni), hogy túl sok-e, túl hiteltelen-e, amilyennek ábrázolom, szóval hatalmas öröm azt olvasni, hogy szereted, szeretitek őt így. Köszönöm. ♥

      Nemrég szétnéztem a jegyzeteim között, és ijesztően sok megkezdett kis Remus/Sirius bigyó lapul itt-ott – nem tudom, melyikből és mikor lesz valami, de igyekszem még hozni velük ezt-azt. Köszönöm-köszönöm a lelkesítést! ♥ *még egyszer megölelget*

      Törlés