2015. december 31., csütörtök

1981. január 1.



E/2. Első háború idején (öhm, ott a dátum, igen...^^"), szilveszter, szerelmeskedés, Sirius háta, tűzijáték-fények, cigarettafüst, egyszerre beteljesült és be nem teljesült jóslatok. 18+




Mozdulataitok felveszik a tűzijáték hangjainak ritmusát.

Egyesével csókolod le a Sirius hátán csillogó izzadtságcseppeket; vörösen, lilán, zölden villannak a nyelved hegye alatt. Nem húztátok be a függönyöket. A fényeket elmaszatolja a bepárásodott ablaküveg. Színes szikrák robbannak odakint, és lobbannak fel a szemhéjaid mögött, de szinte észre sem veszed a saját gyönyöröd, annyira belefeledkeztél Sirius testébe, a hőjébe, a sóhajaiba, a szépségébe. Lenyűgözve figyeled hosszú ujjait: kéjesen markolásszák a lepedő gyűrődéseit, majd elengedik hirtelen, és mohón tapogatózva hátranyúlnak érted. A testén végigfutó finom remegést csókotok mélyében érzed.

Szerelmesen simítasz végig a gerince mentén, mikor óvatosan lekászálódsz róla. Elégedett sóhajtással gördül a hátára, hogy találkozhasson a tekintetetek, fekete hajszálai kusza csipkemintában tapadnak márványnyakára. Csak nézitek egymást, kimondott szavak nélkül, mint az első együtt töltött éjszakátok után, aztán Sirius felkönyököl, ajkain az ábrándos vigyor töretlen és letörölhetetlen, kézfeje futólag megcirógatja az arcodat, mielőtt áthajol fölötted, hogy előhalásszon egy cigit földre dobott farmerja zsebéből.

– Átszeretkeztük magunkat az új esztendőbe – fújja ki vidáman a füstöt, ahogy visszazuhan melléd. – Ez tudod, mit jelent?

– Mit? – kérdezed szórakozottan, miközben elcsórod a cigit egy slukkra. Sirius azonnal kiveszi a szádból, beleszív még egyet, azután elnyomja. („Irtó dögös vagy így”, mondta nemrég, „de nem hagyom, hogy tönkretedd az egészségedet.” Nem kérdezted meg, miért ne tehetnéd te is, ha ő igen...)

– Azt – kezdi, és átkarol, és magára húz megint –, hogy ez egy nagyon különleges év lesz…

Belegabalyodnak nyirkos tincseibe az ujjaid. Mielőtt elveszel a csókjaiban, vetsz egy pillantást a falra ragasztott (a telihold miatt tartotok naptárt az ágyatok fölött) megbűvölt papírlapra: 1981. január 1. – rajzolja fel egy láthatatlan kéz a mai dátumot.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése: